Za výhru na nájezdy bere Písek dva body

Druhá liga se kvapem blíží k závěrečné play-off a pro jednotlivá mužstva je v tomto období takřka každý bod důležitý. Skupina Střed se obzvlášť vyrovnaná a svou jistotu mají v tuto chvíli snad jen Písek a Jindřichův Hradec, kteří si drží odstup před ostatními celky. Zvýšit svůj náskok v čele mohl písecký tým na ledě Nymburka, kde se svěřenci trenéra Suchánka představili v rámci pětatřicátého kola. První branku utkání však vstřelil domácí tým a úvodní dvacetiminutovku vyhrál. Písek se prosadil v prostřední části, kdy Jihočeši vstřelili hned tři branky, v dalším průběhu středečního střetnutí však nymburští dokázali hostující náskok smazat a utkání tak dospělo do prodloužení. Ani nastavený čas však rozhodnutí nepřinesl a na řadu tak přišly nájezdy, které zvládli lépe Písečtí a bonusový bod navíc tak putuje k Otavě.
2.liga ČR, 35. kolo, st 3.2.2010
Nymburk
Písek
3:4sn
1:0, 1:3, 1:0 - 0:0 - 0:1
Branky a nahrávky: Branky a nahrávky: 10. Dulovec (Drak, Velechovský), 33. Krejčík (Velechovský, Drak), 48. Mareš (Šimek, Sem) - 27. Mazanec (Heršálek, Mošovský), 30. Sulčík (Květoň), 31. Suchánek (Bláha, Procházka R.), 66. Procházka R. (TS). Rozhodčí: Chlaň - Plch, Tasch. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 100. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 3:3, 3:4.
Nymburk: Micka - Krejčík, Vošmík, Kozák, Drak, Vlach, Sem, Pánek, Toma, Sirotek, Vacek, Krejčík, Dulovec, Velechovský, Hladík, Zvolenský, Mareš, Němeček, Šimek.
Písek: Pinkas - Procházka R., Kalečík, Dietz, Vomela, Mazanec, Heršálek - Míka, Bláha, Rezek, Ježek, Květoň, Šulčík, Kořánek, Suchánek, Slavík, Mošovský, Urbanec, Novák.

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek, trenér Písku: „Přijeli jsme do Nymburka v roli favorita a hráči si asi mysleli, že to půjde samo. Alespoň první třetina podle toho vypadala, nehráli jsme dobře. Teprve od druhé části jsme se dostali do tempa, plno šancí jsme se neproměnili. Velice dobře zachytal soupeřův gólman Micka, který dokázal svůj tým výrazně podržet. Rozhodující bylo pro utkání naše zbytečné vyloučení, ze kterého Nymburk snížil na 2:3 a poté trochu šťastnějším gólem vyrovnal. Jsem rád, že jsme nakonec v nájezdech dokázali získat bod navíc. Nymburk posílil a špatný manšaft rozhodně nemá.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy