Písek v Klatovech potvrdil roli favorita

Na začátku utkání se mohlo zdát, že se dnes Písečtí opět ponesou v duchu předchozího zápasu v Milevsku. V sedmé minutě se ovšem trefil Jakub Bican po nahrávce Gáby a rozpoutali tak krásnou gólovou podívanou. Spolupráce Bican - Gába se v zápase osvědčila ještě jednou a tato mladá útočná dvojice tak k výhře přispěla velkou mírou.
přípravné zápasy A-týmu, přípr., st 3.9.2008
Klatovy
Písek
2:5
1:2, 0:2, 1:1
Branky a nahrávky:7:09 Setikovský, 40:53 Polák - 6:45 Bican (Gába), 15:24 Novák, 26:30 Hovora (Kalečík), 33:17 Bican (Gába), 59:26 Kalečík. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: 30:29. Průběh utkání: 0:1-1:1-1:2-1:3-1:4-2:4-2:5.
Klatovy: Jež (Tvrdík) - Hauer, Mainer, Geltner, Holý, Cirulis, Klaus, Procházka M. - Kepl, Polák, Setikovský - Vondryska, Kuželík, Hobl - Kreuzman, Holub, Mochman - Dvořák Mužík, Maxa - Dorňák
Písek: Kubiš (Tábor) - Svoboda, Bílek, Kalečík, Předota, Klíma, Procházka F. - Ježek, Vondřich, Novák - Stropnický, Hovora, Slavík - Gába, Novotný, Bican
Začátek utkání se pro Písecké nevyvíjel zrovna příznivě. Hra se převážně odehrávala před gólmanem Filipem Kubišem, který ovšem perfektně vykrýval všechny střely domácích. V sedmé minutě ovšem Gába zahájil protiútok a nahrál Bicanovi - 0:1. Domácí ovšem na odpověď nenechali dlouho čekat - v osmé minutě se trefil Setikovský a rozjásal tak přítomné fanoušky - 1:1. V patnácté minutě oslabil na dvě minuty domácí Hobl a písecký Novák této skutečnosti skvěle využil a zasvěsil za záda Ježe - 1:2. Velmi pěknou šancí dal o sobě na konci třetiny vědět i Radek Hovora.

Druhá část utkání byla ve znamení přesilovky hostí, která ovšem nepřinesla žádný zvrat. V šestadvacáté minutě měli domácí vynikající šanci - Kubiš jim poodkryl část své branky. Klatovští ovšem této příležitosti nevyužili. V 27. minutě domácí "potrestal" Hovora po nahrávce Kalečíka - 1:3. V 34. minutě se opět blýskli spoluprácí Ondřej Gába a Jakub Bican, který zvýšil stav na 1:4. Do konce třetiny následovalo několik vyloučení na obou stranách.

Hned v úvodu třetí třetiny od modré čáry Kubiše propálil Polák - 2:4. Opět se hojně vylučovalo na obou stranách, což přineslo několik zajímavých šancí, ani jedna ovšem nebyla gólová. Svými obrannými kousky pobouřil publikum i Filip Procházka, kterého ovšem rozhodčí - k nelibosti fanoušků - ani jednou nepotrestal. V šedesáté minutě se do brány trefil Vladimír Kalečík, přičemž gólman Jež byl před jeho střelou naprosto bezmocný. - 2:5.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy