Písek v Kolíně zabojoval a veze body

Písek se pomalu stává postrachem soupeřových kluzišť. Zatímco doma je forma našeho celku stále střídavá a písecký divák tak může chodit na každý zápas nejistý, při zápasech venku to Píseckým šlape náramně. A to přitom Kolín je tým, který byl doposud na svém vlastním kluzišti skoro k neporažení. Dvě branky Holce a jedna Kicy však posadily domácí na zem, a ani úvodní gól kolínského Kubišty na tom nemohl nic změnit. Písek přeskakuje v tabulce Žďár a na rozdíl jednoho bodu dotahuje Kolín a Vajgar.
2.liga ČR sk. STŘED, 19. kolo, ne 19.11.2006
Kolín
Písek
1:3
1:0, 0:3, 0:0
Branky a nahrávky: 17. Kubišta - 21. Holec (Řehoř), 22. Kica (Mikeska, Pošmourný), 27. Holec (Míka).

Rozhodčí: Kareš - Ježek, Svoboda.
Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0.

Kolín: T. Malý - Nedbal, Morkes, Florián, Vantura, From, Zigmund - Řípa, Adamec, Pelán - J. Malý, Nekvasil, Polák - Čtvrtečka, Kubišta, Skokan - Pomichálek, Červa
Písek: Pinkas - Burkoň, Veselý, Hauer, Bezouška, F. Procházka, Neckář - Řehoř, Míka, Holec - Květoň, Kašpar, Kořánek - Kica, Mikeska, Pošmourný

Ohlasy trenérů

Karel Slabý, trenér Písku:
S utkáním jsem samozřejmě spokojen, protože jsme předvedli dobrý výkon a získali jsme tři body. V první třetině jsme si vytvořili tři čtyři dobré střelecké příležitosti, ale pak přišla chyba ve středním pásmu a soupeř se ujal vedení. Do druhé třetiny jsme nastoupili se zvýšeným úsilím, což vedlo již za 25 vteřin k vyrovnávací akci a za další minutu jsme již vedli. To nás psychicky nadzvedlo, předváděli jsme parádní hokej a dostávali jsme se do střeleckých pozic. Ze čtyř pěti dobrých šancí jsme mohli i zvýšit, což se nakonec zásluhou druhé trefy Holce stalo. O druhé přestávce jsme si řekli, že to již musíme uhrát a budeme pokračovat ve hře z druhé třetiny, což se nám z velké části dařilo a opět jsme se dostali do několika slibných pozic, ale už bez úspěchu v koncovce. Domácí se snažili zkorigovat, také měli několik příležitostí, ale brankář Pinkas s obránci snížení nepřipustili.
Do utkání jsme nastoupili s notně pozměněnou sestavou, chtěli jsme vyzkoušet některé nové varianty. Na zápase bylo velmi pozitivní, že náš tým v něm vystupoval jako kolektiv, netáhli to jen jednotlivci, ale skutečně jsme hráli jako mužstvo.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy