Maroušek s Míkou zařídili dva body

I bez zraněných útočníků Květoně a Holce Písek dokázal v Nymburce bodovat. Roli střelců na sebe tentokrát vzali členové prvního útoku – Míka a Maroušek, kteří dvěma resp. jednou brankou zařídili výhru hostujícího celku v prodloužení. To trvalo pouhou minutu a půl, poté využil přesilovou hru přesnou trefou právě David Míka. Premiérový start za A-tým si připsal člen písecké juniorky Teodor Margeta. Písek tak s lepenou sestavou proti Nymburku uspěl, v sobotu však čeká na zraněními sužovanou sestavu silné Vrchlabí.
2.liga ČR sk. STŘED, 11. kolo, st 18.10.2006
Nymburk
Písek
2:3
0:1, 1:1, 1:0 - 0:1
Branky: 29. Culka, 51. Dulovec (Šimek) - 10. Maroušek (Kašpar), 40. Míka (Maroušek), 62. Míka (Maroušek, Burkoň).
Vyloučení: 9:9
Využití: 0:2 Oslabení: 0:0
Diváků: 250
Nymburk: Matoušek – Kos, Kříž, Krejčík, Zeman, Cunik, Havlín – Dvořák, Sirotek, Šimek – Culka, Nýč, Ludvík – Dulovec, Turinský, Martinec – Jágr, Lipták
Písek: Pinkas - Jiří Svoboda, Veselý, Michal Procházka, Burkoň, Filip Procházka, Neckář - Řehoř, Míka, Maroušek, Kořánek, Mikeska, Kašpar, Kica, Pošmourný, Müller(od 40.min Margeta).

Ohlasy trenérů

Karel Slabý (trenér Písku):
Za výhru jsem rád, dva body jsou dobré, ale mohli jsme vyhrát i v základní části. Byli jsme dnes totiž lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Ve druhé třetině jsme neproměnili minimálně tři gólové šance a to se nám vymstilo. Za stavu 2:1 pro nás jsme dostali nešťastný gól, rozhodčí signalizoval vyloučení našeho hráče a naši hráči přestali hrát, mysleli, že rozhodčí zapíská, protože se již dotkli puku. On však nepískl a byl z toho gól v naší síti. Rozhodují gól jsme dali v prodloužení ve hře čtyř proti třem, hostům seděl na trestné Milan Kosejk.
Do dnešního zápasu naskočil od začátku Martin Müller a i když nezklamal, nasadili jsme do třetí třetiny Margetu. To je podobný typ hráče jako Holec, tak by ho mohl snad trochu nahradit. Dnes nehrál ani Květoň, který asi nebude k dispozici ani v sobotu proti Vrchlabí.
Dnes zahrála výborně první lajna, Míka s Marouškem si vyhoví, hrají spolu již dlouho, Řehoř se k nim dobře přidává a společně jim to funguje, zvláště v přesilovkách.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy