Písek veze ze Žďáru bod

Prohra v prodloužení 5:4 znamená sice bod z cizího kluziště, nicméně Žďár nad Sázavou je tým, který si neklade vyšší ambice a třeba loni doma s Pískem prohrál 2:8. Utkání, ve kterém – jak je v poslední době již téměř pravidlem – se dvířka na trestné lavici otvírala téměř nepřetržitě, rozhodl v deváté sekundě prodloužení obránce Martin Lupač. Za Písek se střelecky prosadili Holec, Pošmourný, Květoň a Kica. Písek tak zatím na své největší soupeře v boji o postup kouká se stále více narustajícím bodovým odstupem.
2.liga ČR sk. STŘED, 4. kolo, ne 24.9.2006
Žďár nad Sázavou
Písek
5:4p
1:2, 2:0, 1:2 - 1:0
Branky a nahrávky: 10. Pelán (Dítě), 31. Lupač (Dítě), 35. Kunstmüller (Plachý), 48. Dítě (Pelán), 61. Lupač - 3. Holec (Kašpar), 17. Pošmourný, 45. Květoň (Řehoř), 59. Kica (Svoboda, Holec). Vyloučení: 11:17 + Oranský + 10 min a do konce.

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Miroslav Šperl:
Přestože jsme v první třetině měli hned osm vyloučených, dokázali jsme ji vyhrát. Pak ovšem domácí skóre zápasu vyrovnali a my jsme měli hodně práce, abychom alespoň srovnali. To se nám povedlo minutu a půl před koncem zásluhou Kicy. Do prodloužení jsme opět vstupovali oslabeni o jednoho hráče a domácí toho dokázali bleskově využít. Celkově jsme v zápase měli 17 vyloučených hráčů, navíc Oranský dostal 10 minut. Mnohé fauly pramenily z naší nedisciplinovanosti, ale spoustu jiných byly zaviněny naprosto nepochopitelnými výroky sudího. Domácí měli vyloučených jedenáct hráčů. Skoro vůbec se nehrálo pět proti pěti, v oslabení jsme tři branky dostali, na druhou stranu konečně jsme se prosazovali v přesilovkách, rovněž jsme dali tři branky. Chytal Michal Pinkas.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy