Pelhřimov Písku nestačil ani v přípravě

Druhý přípravný zápas se našim hokejistům povedl o mnoho lépe než ten předchozí. Na pelhřimovském ledě totiž zvítězili 6:3 a spravili si tak náladu po nepříliš vydařeném vstupu do sezóny v Benátkách. Začátek zápasu však nenasvědčoval jasnému vítězství, po první třetině byl stav 2:1 pro domácí. Po změnách v sestavě však Písečtí vývoj zápasu obrátili a nakonec gólem do prázdné branky čtyři sekundy před koncem pečetili své vítězství. O branky se zasloužili Řehoř, Pošmourný, Kořánek, Květoň, Holec a Kica. K utkání se vrací trenér Písku Miroslav Šperl.
přípravné zápasy A-týmu, přát., čt 10.8.2006
Pelhřimov
Písek
3:6
2:1, 1:3, 0:2
Branky a nahrávky: Kořánek (Maroušek), Pošmourný (Květoň), Řehoř (Květoň), Květoň (Hauer), Holec (Kica), Kica (Holec).
Písek: Pinkas - Hauer, Veselý, Neckář, Slaba, Filip Procházka, Svoboda, Michal Procházka, Bezouška - Jungbauer, Maroušek, Kořánek - Řehoř, Květoň, Pošmourný - Kašpar, Kica, Holec - Kunt, Gajovský
Miroslav Šperl:
„Začali jsme se čtyřmi pětkami, ale po první třetině, kterou jsme prohráli jsme čtvrtou pětku stáhli. Dostala totiž oba dva góly. Změny se nám vyplatily a druhou třetinu jsme již vyhráli 3:1. V poslední třetině jsme si hlídali vítězství a přidali další dvě branky, tu poslední dával Kica v power-play domácích. S přípravou jsem celkem spokojen, jen mi opět mrzí velký počet vyloučených, dostali jsme třeba dvakrát 2+2 minuty. I proměňování šancí ještě není zdaleka ideální, jsou tam i individuální chyby v obranné činnosti.
Dnes chytal Pinkas, gólmany střídáme. Domácí hráli na přípravný zápas poměrně tvrdě, zvlášť dva nebo tři hráči vynikali až zbytečnou zákeřností.
Těšíme se už na vlastní led, pomalu bude muset dojít k zužování kádru, máme ho totiž poměrně početný, takže jeho zeštíhlení je úkol pro nejbližší dobu.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy