Rebelové i tentokrát úspěšnější!

Písečtí nestačili v Havlíčkově Brodě na svého protivníka a podlehli výsledkem 1:5. Skóre otevřel již ve 42. vteřině utkání expísecký Cachnín, hosté z města na Otavě odpověděli v deváté minutě v oslabení brankou Vladislava Kubeše. To bylo ale naposledy, kdy Písek srovnal s Rebely krok. Žádný jiný hostující hráč se totiž prosadit nedokázal, zatímco domácí postupně navyšovali svůj náskok góly Kubáta, Havla, Včely a Zmrhala. Písečtí hokejisté nechali soupeře postupně odskočit až na čtyřbrankový rozdíl, nezabránil tomu ani ve formě chytající Kubiš, který si v utkání připsal 39 úspěšných zákroků. Mužstvo Havlíčkova Brodu tak udělalo další významný krok při své cestě do první ligy, zatímco naděje posledního Písku na návrat do vyšší soutěže jsou již pouze minimální.

Doplněno o komentář trenéra Písku Karla Slabého!

2.liga ČR sk. STŘED, baráž, so 25.3.2006
Havl. Brod
Písek
5:1
2:1, 2:0, 1:0
Branky a nahrávky: 1. Richard Cachnín (Lukáš Havel), 16. Jiří Kubát (bez as.), 36. Lukáš Havel (Jiří Kubát, Richard Cachnín), 37. Petr Včela (Jaroslav Žák, Miroslav Třetina), 50. Pavel Zmrhal (Richard Cachnín) - 9. Vladislav Kubeš (Tomáš Květoň).

Vyloučení: 10:11 + Řehoř 10 Využití: 3:0 V oslabení: 0:1 Diváci: 3800

Písek: Kubiš - Veselý, Procházka F., Procházka P., Oranský, Procházka M., Svoboda - Kubeš, Květoň, Míka - Řehoř, Kořánek, Mikeska - Kica, Kašpar, Štefan - Holec, Pošmourný, Gajovský.

Ohlasy trenérů

Karel Slabý (trenér Písku):
Do utkání jsme šli s tím, že se chceme pokusit o vítězství a další posílení naší pozice v tabulce. Věděli jsme, že se Havlíčkovu Brodu teď doma moc nedařilo, dvakrát tam skončilo utkání prodloužením. Bohužel jsme udělali hned v první minutě chybu a dostali rychlý gól, což domácí uklidnilo a hráli potom dobře. Nám se sice podařilo vyrovnat, ale opět jsme udělali chybu a inkasovali jsme druhý gól. Musím přiznat, že jsme na ně v tom zápase neměli, navíc měli za zády plný zimák, který je hnal dopředu. Nastoupili jsme ve stejné sestavě jako ve čtvrtek s J. Hradcem, do třetí třetiny jsme poslali i naší čtvrtou lajnu Holec – Pošmourný – Gajovský. V utkání jsme bohužel přišli o Štefana, který se znovu zranil a v pondělí určitě nenastoupí.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy