Písecké mužstvo čeká čtvrtý přípravný zápas

Uprostřed tohoto týdne změří A-tým Písku síly s David Servisem. Zápasy mezi těmito týmy bývají často hodně vyrovnané a pro diváky o to zajímavější. Už první střetnutí v přípravě nabídlo zajímavou podívanou. Odveta přípravného klání začíná tuto středu od 18.30 hod.

První vzájemný duel před letošní sezónou se konal v Pouzar aréně přesně před týdnem. Utkání bylo od první minuty velmi zajímavé a vyrovnané, jak už to mezi těmito rivaly bývá. Do zápasu lépe vstoupil tým z Českých Budějovic, který otevřel skóre už v první minutě střelou Šulčíka. Žluto-modří dokázali na tuto ránu najít odpověď. V polovině úvodního dějství se prosadil Ciboch. Když už to vypadalo, že se půjde po úvodní třetině do kabin za stavu 1:1 přihlásil se o slovo znovu Šulčík. Střelou v 19. minutě zajistil svému celku znovu vedení. Po úvodní třetině tak domácí vedli 2:1.

V prostřední části hráli hosté oslabení, které využil Mrkvička. V té samé minutě ještě přidal další branku Vylíčil. Po nepříliš vydařené části druhé třetiny to s hostujícím Pískem nevypadalo moc dobře. V brance hostů začal čarovat Hauser, který předvedl několik skvělých zákroků. Jihočeši se dokázali vzepřít nepříznivému stavu a gólem Parýzka, Cibocha a Staubera vybojovali prodloužení.

V nastaveném čase vítěznou trefu za domácí David Servis dal se štěstím Škoda.

Ve 3. kole přípravy cestovali Jihočeši k silnému soupeři do Havlíčkova Brodu. V tomto duelu se Písku vůbec nedařilo a nakonec dostal desítku od domácího mužstva. Nejvíce bodů Bruslařů zajistil Szilva, který dal dvě branky. Dále pak bodoval Šuhaj, který dal gól a dvě asistence. Stejně bodů nasbíral v kanadském bodování také Ludvík.

Za modro-žluté skórovali jen Koutenský, Bárta a Ciboch. V tomto zápase chytala nová posila Písku brankář Štekr. Ve druhé třetině ho vystřídal Hauser, ale ani on debaklu nedokázal zabránit. Písečtí hokejisté si tak z Havlíčkova Brodu odvezli prohru 10:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy