Příprava A-týmu: Havlíčkův Brod, junioři Motoru i partnerský Deggendorf

Písečtí druholigoví hokejisté znají jízdní řád přípravy na ledě. Do konce června je ještě čeká suchá příprava kombinovaná s občasnými tréninky na ledě. Hokejisté pak budou mít pauzu a do letního drilu se vrátí 24. července, aby začali pilovat dovednosti v ledovém bojišti mezi mantinely a tvrzenými skly.

Hráči Písku zahájí herní přípravu přátelským utkáním 3. srpna venku s juniorkou Českých Budějovic. Série venkovních zápasů pak bude pokračovat 9. srpna na ledě David Servisu a 11. srpna v Havlíčkově Brodě. Doma se poprvé borci v modro-žlutých dresech představí 16. srpna s budějovickým David Servisem, 21. srpna pak Písečtí vyzvou doma Klatovy a 31. srpna juniory Motoru.

První zářijový den se Písek vydá do Klatov a 3. září ho čeká domácí přátelský zápas s Deggendorfem - týmem z německého partnerského města. Zatím posledním plánovaným zápasem je domácí měření sil s Havlíčkovým Brodem 6. září. Trenéři prozradili, že v jednání je i přípravný zápas s Milevskem, který však zatím není potvrzený. Ligu by měl Písek začít 13. září v Moravských Budějovicích a ve druhém kole vyzve doma Tábor.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy