Písek vs. Kobra: V osmifinále play-off vyzveme silné Pražany

Série na čtyři vítězné zápasy čeká písecké hokejisty v osmifinále play-off 2. ligy. Proti Písku bude stát suverénní vítěz skupiny Západ, kterým se stala Kobra Praha. Pražané se už několik let netají postupovými ambicemi a výkony v aktuálním ročníku jen potvrzují jejich sílu. První vzájemný zápas se hraje v Praze v sobotu 25. února, druhý zápas bude hrán v Písku v pondělí 27. února od 18 hodin, třetí pokračování série v Praze je naplánované na středu 1. března a čtvrtý zápas bude u Otavy rozehrán v pátek 3. března od 18 hodin. O dalších případných zápasech budeme informovat.

Kobra vyhrála skupinu Střed s 81 body, před druhými Klatovy (69 bodů) a třetím Jabloncem nad Nisou (68). Naposledy se Písek s týmem z pražského Braníku utkal v minulé sezóně, kdy hrál stejnou skupinu. Tehdy Písek doma vyhrál 8:5, venku naopak 2:8 prohrál. Forma Kobry z posledních pěti zápasů základní části je následující: v únoru Kobra ztratila body jen dvakrát v prodloužení - s Klatovy a v Jablonci. Na závěr základní části hokejisté z hlavního města zdolali doma 5:4 Klášterec nad Ohří.

V dresu Kobry nastupují útočníci Frank Kučera a Šimon Antončík, kteří v minulosti oblékali modro-žlutý trikot IHC Písek. Ale to bylo ještě v době písecké účasti v 1. lize. Obranu Kobry tvrdí Písečák Martin Semrád, který po štaci v Motoru a Táboře v minulé sezóně v závěru ročníku posílil i mateřský Písek. Zajímavou posilu nabrala Kobra v začátku soutěže, kdy angažovala velezkušeného obránce - Slávistu Pavla Kolaříka. Ten se ale po šesti zápasech přesunul zpět do Edenu.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy